Skip to content
Politică

Ministrul Apărării s-a întâlnit cu rudele victimelor accidentului aviatic şi cu persoanele ajunse primele în zonă

Ministrul Apărării, Mircea Duşa, s-a întâlnit, sâmbătă dimineaţă, la Academia Forţelor Terestre din Sibiu, cu cele două persoane care au ajuns primele la locul accidentului aviatic din Stejăriş, înainte oficialul stând de vorbă cu rudele celor opt militari care şi-au pierdut viaţa în accident, arată Mediafax.

„M-am întâlnit cu membrii familiilor pentru a le transmite condoleanţe. Mâine, în jurul orei 14.00, după ce vor fi îndeplinite toate formalităţile, vom organiza un ceremoial militar religios (n.r. – la Academia Forţelor Terestre), după care vor pleca sicriele cu mijloace de transport spre Argeş, Alba şi Câmpia Turzii cu un C 130, iar familiile vor stabili când vor avea loc înmormâmtările”, a declarat Duşa.

Mircea Dușa a spus că a vrut să le mulţumească celor doi tineri care au ajuns primii la locul accidentului aviatic.

„De asemenea, i-am invitat pe cei doi băieţi care au fost primii la faţa locului şi am dorit să le mulţumesc pentru spiritul lor umanitar şi pentru faptul că au intervenit cu curaj şi i-au salvat cei doi militari. Le-am mulţumit şi le-am dat o amintire”, a spus Duşa

Întrebat în ce stadiu este ancheta, Mircea Duşă a răspuns: „Nu facem declaraţii de presă, este un moment foarte dificil şi n-am vrut decât să mă întlnesc cu familiile şi cu cei doi tineri”.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *