Ministrul Bogdan Ivan, vizită la Institutul Național de Cercetare-Dezvoltare în Informatică. Ce s-a discutat

ici-vizita-bogdan ivan
Sursă foto: ICI

Institutul Național de Cercetare-Dezvoltare în Informatică – ICI București a fost vizitat de Bogdan Ivan, ministrul cercetării, inovării și digitalizării. În cadrul vizitei, Adrian-Victor Vevera, directorul general al ICI București, a descris atât proiectele de cercetare aflate în derulare, cât și viitoarele direcții de dezvoltare.

„Am avut o discuție productivă, în care am prezentat progresul proiectelor aflate în derulare și în care am abordat obiectivele pe care ni le-am propus pe termen mediu și lung. Continuăm să ne adaptăm la schimbările de pe piață și să identificăm noi oportunități prin care să dezvoltăm durabil institutul nostru. Am subliniat încă o dată angajamentul ferm al ICI București față de inovare, precum și determinarea de a continua să furnizăm servicii și produse de cea mai înaltă calitate.” a afirmat Adrian-Victor Vevera, directorul general al ICI București.

În contextul întrevederii, directorul general al ICI București i-a adresat lui Bogdan Ivan mulțumiri pentru participarea la cea de-a șasea ediție a Critical Infrastructure Protection Forum, care s-a desfășurat în perioada 26-27 aprilie 2023.

Această vizită demonstrează angajamentul pentru promovarea cercetării și inovației și subliniază importanța colaborării strânse dintre instituții. ICI București își continuă misiunea de a susține excelența în cercetare și inovare, pentru dezvoltarea economiei bazate pe cunoaștere în România și pentru o mai bună integrare în spațiul european și internațional de cercetare, informează ici.ro.

Autor

  • Adrian Pavel

    Adrian Pavel, redactor PS News. Cu o experienţă de peste 10 ani în presă, Adrian Pavel se descrie ca fiind un împătimit al noutăţilor, practic dependent de ştiri. Încearcă de fiecare dată să fie la curent cu tot ceea ce se întâmplă în ţară şi în străinătate şi să ofere cele mai calde informaţii cititorilor. Este adeptul zicalei „Nimeni nu e sărac cu duhul, e doar mai puţin informat”.

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și:

Media PNL