Skip to content
Politică

Ministrul Bostan, despre studiile sale SRI: Am considerat necesar să am o cultură de securitate!

Ministrul Comunicatiilor, Marius Bostan a studiat in anul 2012 la Academia Nationala de Informatii ‘Mihai Viteazul’, Colegiul National de Informatii, institutie de invatamant superior a SRI, potrivit CV-ului afisat pe site-ul Ministerului.

Contactat de hotnews.ro acesta a spus ca a facut un curs de 3 luni pentru a intelege problematica de securitate, avand in vedere ca era membru non-executiv in Consiliul de Administratie al Telekom, operator care administreaza infrastructuri critice de interes national.

 

„Da, am fost la un curs de 3 luni, absolut normal pentru societatea civila pentru a intelege problematica de securitate. Avand in vedere ca eram membru non-executiv in Consiliul de Administratie al Telekom, care administreaza infrastructuri critice, unele de interes national, eu fiind reprezentant al statului, am considerat necesar sa am o cultura de securitate destul de buna pentru a-mi desfasura activitatea la cele mai bune standarde de competente in acest domeniu”, a declarat ministrul Bostan.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *