Skip to content
Coronavirus

Ministrul britanic al Apărării, Ben Wallace, după ce s-a infectat cu coronavirus: „Groaznic ca naiba, dacă vreţi purul adevăr”

Profimedia
" "

Ministrul britanic al Apărării, Ben Wallace, a vorbit luni despre experienţa prin care a trecut cât timp a fost bolnav de COVID-19, povestind că a fost „groaznic ca naiba” şi că virusul l-a secătuit de energie, i-a redus voinţa şi l-a făcut să-şi piardă temporar simţurile gustului şi mirosului, transmite Reuters, citat de Agerpres.

Întrebat la postul Sky News cum a fost să fie bolnav de COVID-19, Wallace a răspuns: „Groaznic ca naiba, dacă vreţi purul adevăr”. „Nu a fost grav, dar te epuizează mental pentru că vine şi pleacă”, a povestit ministrul, care a fost infectat cu coronavirus la sfârşitul lui martie.

„Am stat singur în apartamentul meu din Londra timp de opt zile şi mi-am pierdut gustul şi mirosul, şi e un soi de secătuire de energie care îţi reduce voinţa”, a continuat el. „Dar apoi a dispărut şi mi-am luat unele precauţii, iar în cele din urmă am revenit la muncă”, a adăugat Ben Wallace.

Pe de altă parte, întrebat la postul de radio LBC dacă Beijingul va trebui să răspundă în ce priveşte informaţiile pe care le-a dat lumii despre epidemia sa declanşată de coronavirus, Ben Wallace a răspuns: „Cred că da”.

„Timpul pentru aceste analize va fi după ce vom avea totul sub control şi vom fi traversat totul şi economiile noastre vor fi revenit la normal”, a afirmat el.

„China trebuie să fie deschisă şi transparentă cu privire la pe ce s-a bazat, deficienţele sale, dar şi succesele sale”, a apreciat ministrul britanic.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *