Skip to content
Politică

Ministrul Culturii, Lucian Romaşcanu, reinfectat cu COVID-19: Sunt vaccinat cu două doze, simptomele sunt minime

news.ro

Ministrul Culturii, Lucian Romaşcanu, a fost confirmat cu COVID-19. Acesta a lipsit joi seară de la concertul susţinut la Buzău de Orchestra Metropolitană Bucureşti, sub bagheta dirijorului Daniel Jinga, alături de Paula Seling, unde, conform programului evenimentului, ar fi urmat să rostească o alocuţiune, în calitate de ministru al Culturii .

Absenţa ministrului a fost explicată de colegii de partid, unii dintre ei prezenţi la concertul de joi seară, prin faptul că acesta are o formă uşoară de COVID-19.

Într-o postare pe Facebook, Lucian Romaşcanu a anunțat joi seară că a fost depistat pozitiv la testul de coronavirus după ce s-a întors din concediu și că are „simptome minime”. „După revenirea dintr-un scurt concediu, în vederea reluării activităților curente am făcut un test RT-PCR care s-a dovedit a fi… pozitiv. Sigur că m-am izolat imediat urmând un regim de tele-muncă până luni, când expiră carantina legală.

Am mai avut un episod de Covid19 în noiembrie 2020, sunt vaccinat cu două doze, m-am protejat rezonabil, totuși Omicron se descurcă mai bine… Simptomele sunt minime, analizele OK, abia aștept întoarcerea între colegi”, a scris ministrul.

Şi preşedintele Consiliului Judeţean Buzău Emanoil Neagu a fost diagnosticat cu COVID-19. Între cele două cazuri nu există legătură.

1 comentariu la “Ministrul Culturii, Lucian Romaşcanu, reinfectat cu COVID-19: Sunt vaccinat cu două doze, simptomele sunt minime

  1. Păi cum bă maestre ???
    Și vaccinat și infectat???
    Nu era vaxxinul panaceu??
    Nu devii nemuritor după vaxxx??
    No vak no vax!!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *