Skip to content
Politică

Ministrul „Discotecă” dă cărțile pe față: Este normal să aspiri la poziţii cât mai înalte

adevarulfinanciar.ro

Ministrul Finanțelor, Eugen Tedorovici, prezent miercuri seara la postul de televiziune Digi 24, a făcut o afirmație surprinzătoare.

Mai exact, acesta  nu a negat faptul că şi-ar dori să ocupe o funcţie mai importantă și a afirmat că este normal pentru orice om politic să aspire la „tot felul de poziţii cât mai înalte”. El a răspuns astfel la întrebarea dacă vrea să fie premier.

„Ca om politic este normal să aspiri la tot felul de poziţii cât mai înalte. Este normal. Dacă faci altfel, eşti ipocrit. Nu-i normal să fie aşa? Cum poţi să spui tu ca politician: ‘Mi-ajunge, eu stau aici’. Dacă tot ai intrat în politică, ai intrat să faci bine pentru ţară. Dacă ai intrat şi eşti convins de lucrul ăsta, nu-ţi dai seama că, cu cât eşti în poziţii mai sus, unde poţi să decizi, faci lucrurile mult mai bine?”, a declarat, la Digi 24, Eugen Teodorovici.

„Dacă e un politician care spune altceva, înseamnă că este ipocrit. Sau, dacă nu este ipocrit, înseamnă că este şi mai grav: acea poziţie este mulţumitoare şi-i aduce alte avantaje. Lupta în politică trebuie să fie pentru acest lucru: să faci mai bine pentru ţară. Dacă nu asta urmăreşti, înseamnă că, fie ai un interes personal, fie eşti ipocrit”, a mai spus şeful de la Finanţe.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *