Skip to content
Sport

Ministrul „discotecar” nu se dezice. În ce ipostază a fost surprins Teodorovici

" "

Ministrul de Finanțe pare să aibă mai mult succes în viața personală decât în politică. Daca in plan profesional lucrurile nu merg foarte bine pentru Eugen Teodorovici, în timpul liber, când se transformă in „discotecar”, așa cum l-a numit Traian Băsescu, membrul Guvernului cunoaște succesul total.

Iesit din mariajul cu Florentina, femeia care i-a daruit doi copii, Eugen Teodorovici (44 ani) duce o viata de adolescent rebel. Astfel, dupa ce a scapat de verigheta, in timpul liber, ministrul a lăsat deoparte grijile privind Codul Fiscal și s-a inconjurat de femei tinere si frumoase, informează cancan.ro.

" "
" "

Asa s-a intamplat si in acest week-end, atunci cand Teodorovici a plecat la mare, la Mamaia, acolo unde s-a distrat in club pana la orele diminetii, fiind surprins în compania unor femei care mai de care mai frumoase.

61701099 61701102

1 comentariu la “Ministrul „discotecar” nu se dezice. În ce ipostază a fost surprins Teodorovici

  1. Deci astia nu sunt buni, domnisoara Petrescu nu avea experienta chiar daca avea scoala cat tot neamul lui Basescu la un loc, iar Teodorovici e discotecar, ca asa l-a numit Basau. Ce tari erau finantistii lui ! Pe unul il adusese Videanu de la el de-acasa la propriu, pe Ialomitianu il fugareau sindicalistii pe holurile ministerului pana se incuia prin birouri, si pe toti ii coordona preacinstitul Blejnar cu argatul sau Marta, care se ocupau de de toate. De la spagi pana la prostitutie. Astora chiar nu le-o fi rusine sa vorbeasca ???

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *