Skip to content
Coronavirus

Ministrul Economiei, Virgil Popescu, diagnosticat cu COVID-19. Membrii Cabinetului Orban, în afara pericolului

psnews.ro

UPDATE. Membri delegaţiei guvernamentale care va efectua marţi şi miercuri o vizită în Statul Israel şi Palestina au realizat în cursul zilei de luni teste COVID, care au „rezultat negativ”, după ce ministrul Economiei, Virgil Popescu, a anunţat că a fost testat pozitiv cu noul coronavirus, potrivit unei informări a Guvernului.

În vederea deplasării, membrii delegaţiei au realizat în cursul zilei de astăzi (luni – n.r.) teste, care au rezultat negativ. De asemenea, membrii Cabinetului nu se încadrează în definiţia contacţilor direcţi„, se arată în informare.

Ministrul Economiei, Virgil Popescu, anunţă luni, într-o postare pe Facebook, că a fost diagnosticat cu COVID-19. ”Masca vă poate proteja. Am respectat regulile, dar acest virus nu ”iartă””, a precizat el.

Astăzi am fost testat pozitiv cu COVID – 19. Am urmat protocolul şi sunt încrezător că va fi bine. Sâmbătă am fost testat pentru plecarea în Israel. Testul a fost negativ. Duminică noaptea am avut simptome de gripă. Astăzi am făcut un nou test, care a ieşit pozitiv. Nu am simptome grave, pentru moment. Cei apropiaţi sunt în regulă”, a scris Virgil Popescu pe Facebook.

El subliniază că masca poate proteja şi că s-a îmbolnăvit, deşi a respectat regulile. ”Aveţi grijă mare de fiecare dintre voi. Masca vă poate proteja. Am respectat regulile, dar acest virus nu ”iartă”. Sunt încrezător că voi trece şi peste această perioadă”, conchide ministrul.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *