Skip to content
Educație

Ministrul Educaţiei anunţă că a fost lansată deja Metodologia pentru înscrierea în clasa pregătitoare şi nu sunt modificări faţă de anul trecut

Inquam Photos / Octav Ganea

Ministrul Educaţiei, Sorin Cîmpeanu, a anunţat, joi, că a fost lansată deja Metodologia pentru înscrierea în clasa pregătitoare şi nu sunt modificări faţă de anul trecut. Calendarul acţiunilor va demara în 28 martie, varianta finală urmând a fi realizată săptămâna viitoare.

”Am lansat deja Metodologia pentru înscrierea în clasa pregătitoare, nu există niciun fel de diferenţă faţă de Metodologia de anul trecut”, a declarat, joi, într-o conferinţă de presă Sorin Cîmpeanu.

Ministrul a precizat că în 28 martie încep activităţile prevăzute în calendar – afişarea numărului de clase şi celelalte activităţi, dar varianta finală va fi stabilită săptămâna viitoare, după discuţii în Comisia de Dialog Social.

”Începând cu data de 28 martie, practic, putem spune că se va da startul înscrierilor în clasa pregătitoare. Săptămâna viitoare vom discuta în CDS şi, până în 28 martie, trebuie să parcurgem toate aceste etape, încât ziua de 28 martie să fie cea în care se va da startul”, a mai afirmat ministrul Educaţiei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *