Ministrul Familiei, control inopinat la o casă familială din judeţul Giurgiu. Ce a constatat și ce măsuri a luat

Ceremonie de depunere a jurământului de învestitură a Nataliei Intotero, ministrul Familiei, Tineretului și Egalității de Șanse, la Palatul Cotroceni din București, 19 iulie 2023. Inquam Photos / George Călin
Sursa foto: Inquam Photos / George Călin

Ministrul Familiei, Tineretului şi Egalităţii de Şanse, Natalia-Elena Intotero a făcut în seara zilei de 5 octombrie 2023 un control inopinat la o casă familială de pe strada Dunării din judeţul Giurgiu, unde a avut loc un nou incident, reclamat de câţiva cetăţeni la 112 şi unde locuiesc 8 copii instituţionalizaţi.

Ministrul anunţă că va solicita Autorităţii Naţionale pentru Protecţia Drepturilor Copilului şi Adopţie (ANPDCA) ca începând de vineri să demareze un nou control la toate instituţiile din subordine, după ce a constatat că minorii trăiesc într-o situaţie de tensiune, că nu beneficiază de suficient ajutor din partea psihologilor şi că mâncarea lasă de dorit.

Citește mai multi AICI. 

Autor

  • Adrian Pavel

    Adrian Pavel, redactor PS News. Cu o experienţă de peste 10 ani în presă, Adrian Pavel se descrie ca fiind un împătimit al noutăţilor, practic dependent de ştiri. Încearcă de fiecare dată să fie la curent cu tot ceea ce se întâmplă în ţară şi în străinătate şi să ofere cele mai calde informaţii cititorilor. Este adeptul zicalei „Nimeni nu e sărac cu duhul, e doar mai puţin informat”.

    View all posts

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: