Skip to content
Politică

Ministrul Finanțelor o comite din nou: „Nu e treaba Guvernului să creeze locuri de muncă”

Ministrul Finanţelor Ioana Petrescu a declarat, în plenul Camerei, la dezbaterea moţiunii simple a ACL, că nu crede că este treaba Guvernului să creeze locuri de muncă, ea apreciind că treaba Executivului e să creeze un cadru stimulativ, un mediu de afaceri propice pentru crearea de locuri de muncă.

„Eu nu cred că este treaba Guvernului să creeze locuri de muncă. Eu cred că treaba noastră este să creăm un cadru stimulativ, un mediu de afaceri propice pentru crearea de locuri de muncă şi încurajarea ocupării în mediul privat. Iar Guvernul din care fac parte face exact acest lucru”, a spus Ioana Petrescu, în plenul Camerei, unde are loc dezbaterea moţiunii simple a ACL intitulată „Ministerul MTO-minciună, taxare, oprirea economiei”.

„Ambele măsuri privind reducerea poverii fiscale pe muncă şi scutirea de la plată a profitului reinvestit vor avea impact benefic asupra creării de noi locuri muncă, încurajarea angajărilor, oficializării angajărilor din economia nedeclarată sau subdeclarată”, a susţinut Ioana Petrescu.

PNL şi PDL au depus, la Camera Deputaţilor, moţiunea simplă intitulată „Ministerul MTO – minciună, taxare, oprirea economiei”. Moţiunea a fost semnată de 108 deputaţi PNL şi PDL.

2 comentarii la “Ministrul Finanțelor o comite din nou: „Nu e treaba Guvernului să creeze locuri de muncă”

  1. Are perfecta dreptate guvernul trebuie sa asigure stabilitate predictibilitate si norme cat mai prietenoase cu mediul de afaceri acestia din urma trebuie sa creeze locuri de munca nu guvernul.

    1. Corect,dar ce te faci cu populistii care au sarit la gitul ministrullui ,propaganda a si preluat spusele si isi face ‘datoria’.Mai grav este ca oameni politici care au condus economia (orban)si vor sa o mai conduca se aliaza cu aceasta propaganda mincinoasa ,chiar ticaloasa.Chiar si titlul acestui articol este tendentios.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *