Skip to content
Politică

Ministrul Fondurilor Europene, acuzații grave la adresa lui Sebastian Ghiță: „O să cer protecție de la serviciile statului!”

Ministrul Fondurilor Europene, Cristian Ghinea, marți, în cadrul unui interviu pentru Revista22.ro, aduce acuzații grave la adresa deputatului independent Sebastian Ghiță.

Mai mult, Cristian Ghinea a dezvăluit și ce i se întâmplă după ce a denunţat contractele cu statul pe care le are deputatul fost-PSD.

„Este o încercare de intimidare care nu va funcționa. D-l Ghiță să stea liniștit, că actele de la DNA merg înainte și probabil că mai avem material pentru DNA. Poate să pună câți paparazzi vrea pe urma mea, nu se va schimba nimic. România nu e Columbia, nu suntem o țară unde trebuie să-mi fie frică pentru siguranța mea și a familiei mele. Deși este un sentiment ciudat când vezi că ai o mașină pe urma ta care te tot pozează, ăia pot să aibă și altceva decât aparate foto. Dacă continuă, o să cer protecție de la serviciile statului”, a susținut ministrul Fondurilor Europene

Mai mult, acesta a declarat că o persoană, pe care nu a nominalizat-o, a încercat să-i „bage pe gât” un alt sistem informatic furnizat de firmele controlate de Ghiţă, dar a sesizat procurorii.

„Acel sistem informatic, așa-numitul cadru modular, era ceva de genul: dacă folosește Ghinea bucăți din el la sistemul informatic mare înseamnă că nu mai e o problemă că am dat banii degeaba. Am trimis la DNA cazul, acum să răspundă acolo cine avea interes să mi-l bage pe gât. Dar mi se tot sugera oarecum agresiv că dacă am dat bani pe el trebuie să îi găsim o utilitate.  Aceste firme și acești politicieni s-au obișnuit cu oficiali mămăligă și eu pot să înțeleg situația în care un director dintr-un minister sau un funcționar simplu primește telefon de la prietenul primului ministru, respectiv Ponta: „fă asta sau asta“.”, dezvăluie Ghinea.
Vedeți aici continuarea interviului

 

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *