Skip to content
Politică

Ministrul Justiției, întâlnire la nivel înalt: preluarea președinției Consiliului UE, pe masa discuțiilor

Inquam Photos / Octav Ganea

Ministrul Justiţiei, Tudorel Toader, s-a întâlnit miercuri cu ambasadorul Marii Britanii în România, Andrew Noble, cei doi oficiali discutând despre cooperarea bilaterală în domeniul justiţiei şi despre preluarea, de către România, a preşedinţiei Consiliului Uniunii Europene în prima parte a anului viitor, când va avea loc şi ieşirea Marii Britanii din UE.

Întâlnirea dintre Tudorel Toader şi Andrew Noble a avut loc miercuri, la sediul Ministerului Justiţiei. La întâlnire a mai participat şi consilierul pe afaceri europene Secţia politică de la Ambasada Marii Britanii, Irina Costache.

Discuţiile au vizat cooperarea bilaterală dintre cele două state în domeniul justiţiei, precum şi planificarea preluării, de către România, a preşedinţiei Consiliului UE în prima jumătate a anului viitor, în contextul în care în aceeaşi perioadă va avea loc şi ieşirea Marii Britanii din UE.

„Întrevederea a constituit un bun prilej pentru consolidarea relaţiilor de cooperare şi manifestarea dorinţei reciproce de a continua buna colaborare dintre cele două state”, precizează Ministerul Justiţiei., potrivit News.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *