Skip to content
Politică

Ministrul Liviu Pop, apel către social-democrați: când vrea să aibă loc Congresul

Ministrul delegat pentru Dialog Social, Liviu Pop, ministrul delegat pentru Dialog Social, face un apel către social-democrați.

Astfel, Liviu Pop a transmis, într-un comunicat, că este oportună organizarea Congresului PSD în luna octombrie, pentru ca partidul să-şi consilideze poziţia internă şi să intre în 2016 cu o „conducere definitivă.

 

„Chiar daca nu sunt membru al PSD decat de trei ani, consider ca este oportuna organizarea Congresului cat mai curand, in prima parte a lunii octombrie. Cu cat acesta va avea loc mai repede, cu atat ne vom putea mobiliza mai bine si ne vom putea pregati mai serios pentru alegerile locale si parlamentare din 2016.

Trebuie sa ne consolidam pozitia interna si sa intram in 2016 cu o conducere definitiva. In egala masura, vom reusi sa sustinem Guvernul in implementarea Codului Fiscal, a Legii salarizarii unitare in sistemul bugetar, a pachetului de legi privind achizitiile publice si a Legii bugetului de stat pentru 2016″, sustine Liviu Pop, potrivit romaniatv.net.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *