Skip to content
Societate

Ministrul Lucrărilor Publice: Pentru o plată, avem nevoie de 14 semnături în minister

bani Inquam Photos / Octav Ganea

Aş vrea să înţelegeţi că e foarte mult formalism. Pentru un ordin de plată, pentru o plată, avem nevoie de 14 semnături în minister. Am rugat colegii să verificăm un proiect, fie o şcoală, o grădiniţă, un drum asfaltat, să vedem de câte semnături avem nevoie de la momentul când am făcut primul pas pentru un asemenea proiect. Câte avize avem nevoie, cât timp ne ia etc, să le arătăm românilor de câte semnături avem nevoie şi câte persoane sunt implicate în acest proces de realizare a unui obiectiv”, a declarat Ion Ştefan, potrivit News.ro.

Ministrul Lucrărilor Publice a mai spus că sunt mulţi care lucrează la un proiect, iar la final lucrarea e realizată de un constructor cu o mai slabă pregătire.

O să rămânem uimiţi să vedem cât de mulţi sunt cei care bifează şi pun câte o ştampilă sau lucrează la un asemenea proiect, iar la final lucrarea respectivă este realizată de un constructor şi un angajat cu mai puţină pregătire şi drumul în loc să aibă 4,5 metri o să aibă numai grosimea de 15 cm şamd. Deci ne acoperim fiecare dintre noi cu câte o hârtie. Disipăm responsabilitatea şi o să constatăm că la urmă nu e nimeni vinovat. În România, de 30 de ani, nu e nimeni vinovat”, a afirmat Ion Ştefan.

Ministrul a spus că în minister ”încă se plimbă dosarele cu căruciorul” şi îşi doreşte ca toţi angajaţii să aibă semnături electronice.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *