Skip to content
Politică

Ministrul Marcel Boloş: Am votat pentru construcţie şi pentru echipă

Facebook/ Marcel Ioan Bolos

Într-o postare pe pagina sa oficială de Facebook, Ministrul Fondurilor Europene, Marcel Boloş, a declarat că a votat la alegerile parlamentare pentru construcţie şi pentru echipă, precum şi pentru stabilitate politică.

Am votat astăzi pentru #CONSTRUCŢIE şi pentru #ECHIPĂ. Gâlceava politică nu foloseşte oamenilor care au nevoie de canalizare, de infrastructură de transport şi de locuri de muncă din bani europeni.

România are ocazia astăzi să concretizeze două şanse a căror importanţă trebuie să o înţelegem foarte bine: 80 de miliarde de euro pentru investiţii care să ne schimbe în bine vieţile tuturor şi 4 ani de stabilitate politică pentru a pune în practică tot ce ne propunem acum.

Este adevărat că în ultimul an de când a început #RevoluţiaFondurilorEuropene am făcut ce am promis şi am arătat că #SEPOATE. România este deja angajată pe drumul ireversibil al dezvoltării.

Dar munca abia începe, pentru că avem la dispoziţie numai câţiva ani pentru a dezvolta România şi a lăsa generaţiilor viitoare un sistem de sănătate şi unul de educaţie complet reformate, o reţea de infrastructură modernă şi pentru a ne alinia obiectivelor verzi pe care Europa le încurajează pe bună dreptate.

TU pentru ce votezi astăzi?„, a declarat Marcel Boloş.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *