Ministrul Mediului: 23 de hectare de plajă din judeţul Constanţa vor fi date în folosinţă

Sursa foto: Facebook

Ministrul Mediului, Mircea Fechet, a anunţat miercuri, la recepţia a două noi perimetre de plajă, la Eforie, că în total 23 de hectare de plajă vor fi date în folosinţă la Eforie şi a precizat că acest lucru înseamnă nu doar beneficii de mediu, dar şi un mare beneficiu pentru activitatea economică şi turistică a judeţului Constanţa.

“Mă aflu astăzi într-o vizită de lucru în judeţul Constanţa şi încep la Eforie participând la recepţia a două perimetre de plajă, la terminarea lucrărilor. Discutăm de o plajă care în anii trecuţi nici măcar nu a existat. Atât în spatele meu, cât şi în faţă, marea ajungea aproape până în dig, iar astăzi putem spune că aproximativ 23 de hectare de plajă vor fi date în folosinţă. Asta va însemna, fără îndoială, nu doar beneficii de mediu, dar şi un mare beneficiu pentru activitatea economică şi turistică a judeţului Constanţa şi a localităţii Eforie”, a declarat ministrul Mediului.
El a precizat că de la Eforie va merge la Agigea.
“La Agigea voi merge la alte lucrări de refacere a plajelor, încă 1,3 hectare vom recepţiona şi acolo, o recepţie parţială, e adevărat. Spun eu că lucrurile avansează aşa cum trebuie”, a explicat Mircea Fechet.
El a adăugat că în cursul zilei de miercuri va avea întâniri cu oamenii din turism din judeţul Constanţa.
Citește mai mult AICI

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și:

Media PNL