FOTO Ministrul Mediului, în vizită la oamenii afectaţi de inundaţii din Amzacea

Sursa foto: Facebook - Mircea Fechet

Ministrul Mediului, Mircea Fechet, a făcut o vizită, joi, în comuna Amzacea din judeţul Constanţa, la oamenii afectaţi de inundaţiile de la sfârşitul săptămânii trecute.

”Scopul principal a fost acela de a-i asigura pe oameni că nu sunt singuri şi că vor primi sprijin din partea Guvernului României, din partea autorităţilor locale, pentru ca la iarnă cel târziu sperăm ca toată lumea să doarmă în propria casă”, a afirmat el.

Ministrul Mircea Fechet s-a aflat, joi, în comuna Amzacea, unde a discutat cu autorităţile locale şi cu persoane afectate de inundaţii.

Sursa foto: Facebook – Mircea Fechet

”Scopul principal a fost acela de a-i asigura pe oameni că nu sunt singuri şi că vor primi sprijin din partea Guvernului României, din partea autorităţilor locale, pentru ca la iarnă, cel târziu, sperăm ca toată lumea să doarmă în propria casă. Acesta este motivul principal pentru care am venit. În al doilea rând, mă bucur că mi-au spus colegii că deja lucrează utilajele de la Administraţia Bazinală Dobrogea Litoral, de la Apele Române, în sensul în care ajută autoritatea locală să decolmateze acel curs de apă. Dacă cursul respectiv ar fi fost întreţinut şi dacă n-ar fi fost acele podeţe care să sugrume practic drenarea, nu ştiu dacă s-ar fi putut preveni, dar, cu siguranţă, pagubele ar fi fost mai mici. Slava Domnului că nu a murit nimeni, pentru că la inundaţiile din 2005, din păcate, şi-au pierdut viaţa mulţi oameni”, a afirmat Mircea Fechet.

Sursa foto: Facebook – Mircea Fechet

Сiteste mai mult AICI

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: