Ministrul Mircea Fechet a anunțat că au fost aprobate noi liste pentru Casa Verde Fotovoltaice

Mircea Fechet
Sursa foto: Inquam Photos / George Călin

Mircea Fechet, ministrul Mediului, Apelor și Pădurilor, a anunțat că au fost aprobate noi liste pentru Casa Verde Fotovoltaice.

„Așa cum am promis săptămâna trecută, astăzi, a fost aprobată de către Administratia Fondului pentru Mediu o listă cu 49.331 de beneficiari ai Programului Casa Verde Fotovoltaice – persoane fizice care depuseseră dosarele în sesiunea 2023. În acest moment, instalatorii pot demara procedurile de instalare a panourilor fotovoltaice pentru toate persoanele fizice care au fost declarate eligibile”, a spus Mircea Fechet.

Conform liberalului, Ministerul Mediului are un buget record de 2 miliarde de lei și „ne dorim pentru 2024 condiții mai flexibile de participare care să îl facă mai accesibil și să permită mai multor persoane să se alăture inițiativei de producție de energie verde”.

„De asemenea, tot astăzi AFM a aprobat mai multe dosare și în cadrul programelor Stații de reîncărcare cu putere normală și Piste pentru biciclete. Listele dosarelor acceptate sunt publicate pe site-ul AFM la secțiunile aferente programelor”a declarat Mircea Fechet, ministrul liberal al Mediului, Apelor și Pădurilor.

Citește mai mult AICI

 

 

 

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și:

Media PNL