Skip to content
Politică

Ministrul Muncii: Dacă am ajunge la scăderi de venituri, ne punem problema să înghețăm creșterea unora și să permitem altora

Inquam Photos/Octav Ganea
" "

Raluca Turcan, ministrul Muncii, a declarat că guvernanții nu-și propun să taie din salarii și pensii. În schimb, ceea ce urmăresc ei e ca dacă unele dintre aceste venituri vor fi înghețate, altele rămase în urmă să poată crește.

Întrebată, la Antena 3, în legătură cu temerea sindicatelor că vor scădea veniturile, Raluca Turcan a răspuns: „Nu ne propunem să tăiem venituri și vom vedea că dacă, de exemplu, să spunem că pe anumite categorii profesionale operăm această modificare pe sporuri, am ajunge la scăderi simțitoare de venituri, hai să spunem, nu 100-200 de lei  la salarii foarte mari, dar nu uitați că în sistemul public vorbim de venituri și de 45-50.000 de lei.

" "
" "

Nu raportat la excepții, ne referim la marea masă a populației. Dacă am ajunge la scăderi de venituri, ne punem problema să înghețăm creșterea unora și să permitem altora, care sunt rămase în urmă, să crească. Așa vrem să facem și pe Legea pensiilor. Nu-și propune nimeni să scadă pensiile”. 

" "

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *