Skip to content
Politică

Ministrul Muncii, la DIICOT. Află ce le-a spus procurorilor

Ministrul Muncii, Dragoş Pîslaru, s-a prezentat, luni, la sediul central al Direcței de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism (DIICOT). Află ce le-a spus procurorilor.

Ministrul Muncii, Dragoș Pâslaru, discută, luni după-amiază, cu procurorii DIICOT despre traficul de copii din orfelinate. Potrivit purtătorului de cuvânt al Ministerului Muncii, Iolanda Stăniloiu, ministrul Pâslaru ar fi solicitat această întâlnire cu oamenii legii.

”Este un caz care abia acum demarează. Ministrul muncii s-a întâlnit cu conducerea DIICOT. S-a reiterat faptul că nu se pot da declarații despre întâlnirile în cauză. Ministrul Muncii a cerut această discuție. Este o chestiune de circa o lună, sunt informații relativ recente și sunt mult prea proaspete. Vor mai fi întâlniri”, a declarat Iolanda Stăniloiu, purtătorul de cuvânt al Ministerului Muncii, la B1 TV, potrivit evz.ro.

Ceva mai târziu, într-un comunicat trimis PSnews.ro, Iolanda Stăniloiu a precizat:

„În cursul zilei de 18 iulie, ministrul Muncii a avut o întâlnire cu conducerea DIICOT, la cererea sa.  Cu această ocazie, s-au discutat căi și mijloace de îmbunătățire a colaborării inter-instituționale între cele două instituții, și s-a reiterat faptul că nici un fel de informații privitoare la cursul unor anchete aflate în derulare nu pot fi făcute publice până la finalizarea acestora”.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *