Skip to content
Societate

Ministrul Muncii promite: Alocaţiile mărite vor fi plătite fără nicio zi de întârziere!

Inquam Photos / Octav Ganea

Ministrul Muncii, Violeta Alexandru, a anunțat că alocațiile mărite vor ajunge la timp la copii, primele plăţi urmând a fi făcute pe carduri.

Alocațiile mărite (prima etapă) vor fi plătite fără nicio zi de întârziere. Cupoanele sunt gata, transferurile sunt făcute. La alocații, plățile se fac, mai întâi, pe carduri. Începând cu data de 8 pentru că în primele zile ale lunii autoritățile locale au de transmis o serie de informații. Ultimele verificări, totul e în grafic”, a scris Alexandru pe pagina sa de Facebook

Ea a acuzat apoi PSD că spera să câştige puncte în alegeri prin întârzierea pensiilor şi salariilor mărite: : ”Las PSD fără un subiect (întârzieri la plata pensiilor și a alocațiilor mărite) din care spera să mai câștige niște puncte în alegeri. Așa gândesc ei, cei din PSD – s-ar fi bucurat să nu reușim să ne încadrăm în termen cu toate procedurile necesare, de la rectificare până la prima plată. Indiferent de impactul asupra oamenilor, ei s-ar fi bucurat dacă aș fi întârziat o zi.  Cea mai bună armă împotriva PSDului căruia nu-i place munca: să ne vedem de treabă. Să avem încredere că #sepoate. Până la urmă, îi facem să nu mai conteze”.

1 comentariu la “Ministrul Muncii promite: Alocaţiile mărite vor fi plătite fără nicio zi de întârziere!

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *