Skip to content
Politică

Ministrul Sănătății a prezentat numărul pacienților în stare gravă și foarte gravă

 

Ministrul Sănătății Nicolae Bănicioiu a prezentat numărul pacienților care se află în stare gravă și foarte gravă, în urma incendiului din Clubul Colectiv.

Potrivit datelor furnizate de minister, 120 de pacienți se află în stare grave și foarte gravă. De asemenea, ministrul a vorbit și despre situația în care se află minorii internați.

„Noi spuneam inca dupa evaluarile de ieri, din cei 146 de bolnavi internati in jur de 120 erau pacienti gravi sau foarte gravi, in stare critica. Dupa evaluarile facute in cursul diminetii, ce sa va zic, evolutia poate fi oricare. Se fac eforturi extrord pt a le asigura tot tratamentul de care este nevoie.  Avem toate echipamentele si toate medicamentele necesare pentru tot ceea ce este nevoie. Ei sunt aprovizionati periodic, consumul este mult mai mare, este o patologie aparte cu niste costuri si consumuri suplimentare care nu erau luate in calcul. Din ce stiu eu in momentul de fata sunt 5 minori internati, sunt 4 minori si unul in jur de 18 ani la Grigore Alexandrescu sunt internati. Doi dintre ei sunt intubati”, a declarat Bănicioiu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *