Ministrul Sănătăţii: Cei consumatori de droguri necesită grijă, asistență medicală, dicreție și evitarea stigmatizării

Sursă foto: Ministerul Sănătății
Sursă foto: Ministerul Sănătății

Ministrul Sănătăţii, Alexandru Rafila afirmă că s-au făcut puţine lucruri în ultimii ani pentru copii, adolescenţi şi părinţii acestora ca să găsescă sprijin, tratament şi consiliere, în caz de intoxicaţie şi adicţie. MInistrul arată că cei care consumă droguri sunt persoane care au nevoie de grijă, de asistenţă medicală, de dicreţie şi de evitarea stigmatizării şi precizează că împreună cu echipa sa lucrează ca să existe curând centre specializate pentru tratament şi consiliere.

”CRED în VOI! SUNTEM ÎMPREUNĂ CA SĂ POŢI face faţă ADICŢIEI S-au făcut PUŢINE lucruri în ultimii ani pentru COPII, ADOLESCENŢI şi PĂRINŢII acestora ca să găsescă SPRIJIN, tratament şi consiliere, în caz de intoxicaţie şi adicţie!”, transmite ministrul Alexandru Rafila pe Facebook.
Rafila arată că ”cei care consumă droguri sunt persoane care au nevoie de GRIJĂ, de asistenţă medicală, de DISCREŢIE şi de evitarea stigmatizării”.
”Lucrez RESPONSABIL împreună cu echipa mea pentru ca în toată ţara să existe curând centre specializate pentru tratament şi consiliere, SPRIJIN pentru pacienţi şi pentru familiile lor. SUNT ALĂTURI de victimele consumului de droguri! NU SUNTEŢI SINGURI!”, mai spune ministrul în mesaj.

Citește mai mult AICI

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și:

Media PNL