Skip to content
Sănătate

Ministrul Sănătăţii, discuţii cu reprezentanţii CNCAV şi ai asociaţiilor aleşilor locali, pe tema intensificării campaniei de vaccinare în mediul rural

Inquam Photos / Ilona Andrei

Ministrul interimar al Sănătăţii, Cseke Attila, a discutat, luni, cu reprezentanţii CNCAV şi ai asociaţiilor aleşilor locali, pe tema intensificării campaniei de vaccinare în mediul rural. ”Trebuie să ducem vaccinul mai aproape de oameni”, a transmis Cseke Attila, dând exemplul maratonului din Bucureşti, unde s-au imunizat 33.790 de

Ministerul Sănătăţii anunţă, luni, că ministrul interimar al Sănătăţii, Cseke Attila, a participat la o videoconferinţă cu reprezentanţii CNCAV şi ai structurilor asociative ale administraţiei publice locale în care s-a discutat despre corelarea eforturilor pentru susţinerea în mod eficient a campaniei de vaccinare anti-COVID 19.

Ministrul interimar al Sănătăţii a subliniat necesitatea accelerării campaniei de vaccinarea anti-COVID 19 în zonele rurale, în special cele defavorizate.

„În cele 3 zile la Maratonul vaccinării din Bucureşti, oamenii au arătat deschidere pentru vaccinare atunci când am mers către ei. Aceste evenimente trebuie replicate şi în localităţile mai mici. Este nevoie de o nouă abordare pentru accelerarea campaniei de vaccinare, mai ales în zonele rurale. Trebuie să ducem vaccinul mai aproape de oameni”, a declarat Cseke Attila, ministrul interimar al Sănătăţii în cadrul videoconferinţei.

La maratonul de vaccinare din Bucureşti, până luni, la ora 08.00, s-au vaccinat 33.790 de persoane.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *