Skip to content
Politică

Ministrul Sănătății, un nou gest sfidător la adresa lui Cîțu: a postat pe Facebook despre tragedia de la Victor Babeș, chiar în timp ce premierul dădea declarații

Inquam Photos/Octav Ganea
" "

Vlad Voiculescu, ministrul USR-PLUS al Sănătății, a anunțat că marți, chiar în momentul în care Florin Cîțu avea o conferință de presă, că va solicita „un control asupra problemelor tehnice” care au dus la decesul a trei pacienți COVID de la unitatea mobilă ATI a spitalului ”Victor Babeș”. Vlad Voiculescu nu a fost, însă, prezent la conferință organizată de Florin Cîțu și Raed Arafat, șeful DSU, ci a ales să reacționeze într-o postare pe pagina sa de Facebook.

„Condoleanțe familiilor îndurerate!

" "
" "

Azi în jurul orei 18:30 am aflat despre problemele de la spitalul Victor Babeș. Am sunat pentru a mă asigura că pentru pacienții COVID-19 se vor găsi locuri în alte spitale din București. Am mers apoi acolo pentru a vorbi cu medicii și conducerea spitalului.

Cinci dintre ei au fost trasferați în siguranță. Trei dintre ei, din păcate, nu au putut fi salvați. 

O anchetă penală este în desfășurare iar mâine voi solicita un control asupra problemelor tehnice care au dus aici.

Condoleanțe pentru familiile îndurerate!”, a transmis Vlad Voiculescu, pe Facebook.

Facem precizarea că polițiștii și procurorii au deschis o anchetă după moartea a trei pacienți COVID-19 în unitatea mobilă de terapie intensivă de la spitalul ”Victor Babeş”. Trupurile neînsuflețite urmează să fie transportate la INML în vederea efectuării necropsiei.

CITIȚI ȘI: O nouă dramă în spitalele României! Trei oameni au murit, după o pană de oxigen în TIR-ul ATI de la Spitalul Victor Babeș din Capitală

" "

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *