Skip to content
Politică

Ministrul Teodorovici anunță că se alătură protestului pentru autostrăzi

Ministrul Finanțelor, Eugen Teodorovici (PSD), a anunțat că se alătură masivului protest de vineri, ora 15.00, prin care românii cer autostrăzi și reproșează politicienilor că au ignorat atâția ani investițiile în infrastructură.

„Mă alătur acestei acțiuni. Da, particip. Am auzit că vin în fața ministerului din alte structuri și mă alătur, că toți vor autostrăzi”, a declarat ministrul Teodorovici, citat de ziare.com.

Zeci de firme, primării, echipe sportive, personalităţi, sindicate, dar şi persoane fizice au anunţat că participă la protestul ”România vrea autostrăzi” şi întrerup activitatea, vineri, timp de 15 minute, la ora 15.00. Protestul a fost inițiat de omul de afaceri sucevean Ștefan Mandachi, care va inaugura, tot de la ora 15.00, primul și singurul metru de autostradă din Moldova, construit chiar de el.

Drept reacție la protest, PSD a anunțat că vor începe tot vineri lucrările la centura ocolitoare a Bacăului, parte a autostrăzii Moldovei. ”#NeRespectamPromisiunile” – s-au lăudat social-democrații în postarea de pe Facebook, asta deși ei s-au aflat la putere, în diverse forme, în 20 din ultimii 29 de ani.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *