Skip to content
Politică

Ministrul Transporturilor, Lucian Bode: Anul acesta am reuşit să reabilităm aproape 1.300 de kilometri de drumuri naționale

Facebook

Ministrul Transporturilor, Lucian Bode, anunţă într-un mesaj postat pe pagina sa de socializare că a sărbătorit Ziua Naţională prin recepția lucrărilor de modernizare a Drumului Național care leagă localitățile Hida și Tihău din judeţul Sălaj.

Am promis, ne ținem de cuvânt!
Am sărbătorit Ziua Națională prin recepția lucrărilor de modernizare a Drumului Național care leagă localitățile sălăjene Hida și Tihău.

În cea mai importantă zi pentru națiunea română – Ziua Națională a României, alături de autoritățile locale și județene din județul Sălaj, am participat astăzi, în localitatea Bălan, la recepția lucrărilor de modernizare a celor 20 de kilometri din DN 1G, între localitățile Hida și Tihău.

În urmă cu două luni, ne fixam ca termen de finalizare a lucrărilor la acest obiectiv ziua de 1 Decembrie, iar acest lucru s-a întâmplat. Este o dovadă a faptului că odată ce te implici cu toate forțele în realizarea unui obiectiv, poți reuși. Astăzi, pot afirma că și în România, respectiv în Sălaj, se poate! Da, am arătat că se poate ca atunci când promiți ceva, să te ți-i de cuvânt. Iar acest lucru este posibil doar prin seriozitate, muncă și perseverență.

Prin reabilitarea acestui segment din DN 1G am reușit să salvăm un drum care, până nu demult, putea fi cu greu clasificat ca fiind un drum național. De altfel, finalizarea acestui obiectiv era așteptat de către sălăjeni de foarte mult timp. Fiind totodată un drum atât de important în economia mobilității din această zonă, vom continua reabilitarea lui până în localitatea Sânmihaiu Almașului, apoi pe segmentul Zimbor – Huedin. Mai mult, sălăjenii trebuie să știe că prin reabilitarea DN 1G, vom da posibilitatea ca localitățile aflate pe Valea Someșului să se conecteze mult mai ușor cu Autostrada Transilvania, dar și la viitorul Drum Expres Baia Mare – Jibou.

Anul acesta am reuşit să reabilităm aproape 1.300 de kilometri de drumuri naționale.

Iar dacă celelalte guvernări au uitat ascunse prin sertare mare parte din proiectele de reabilitare a drumurilor naționale din județul Sălaj, iată că Guvernul Liberal le-a scos din întuneric pentru a le implementa. Pentru că noi știm că investițiile în drumuri salvează vieți și dezvoltă economii locale, putem spune că suntem perfect conștienți de importanța acestor proiecte.

Infrastructura Sălajului, și nu numai, are nevoie de astfel de investiții, motiv pentru care vă asigur că astfel de lucrări vor fi făcute constant pentru a se asigura viabilitatea rețelei județene de drumuri naționale, oferind astfel certitudinea conectivității între județe sau regiuni.

Nu în ultimul rând, doresc ca de Ziua națională să aduc un omagiu înaintașilor noștri care au clădit prin sacrificiu România modernă, un ideal împlinit prin implicarea și responsabilitatea unor lideri determinați și integri.

Avem astfel datoria să continuăm această muncă și să construim o Românie puternică și dezvoltată pe care să o lăsăm moștenire copiilor noștri!

La mulți ani, România! La mulți ani dragi sălăjeni!”, scrie ministrul Bode.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *