Skip to content
Politică

Ministrul Transporturilor Lucian Bode deschide lista PNL pentru Camera Deputaţilor, la Sălaj

Inquam

Ministrul Transporturilor Lucian Bode va deschide lista PNL pentru Camera Deputaţilor, la Sălaj, a decis vineri Colegiul Director Judeţean al organizaţiei, iar pe următoarele locuri sunt Vasile Bulgărean, Angela Lipo, Traian Iepure, Robert Deak şi Cristian Pop. La Senat lista este deschisă de Bogdan Ilea, urmat de Nicu Cherecheş, Dana Crişan, Flaviu Ciortea.

Le mulţumim sălăjenilor pentru încrederea acordată la alegerile locale, dar acest rezultat onorant trebuie dublat de o victorie la alegerile parlamentare.

De asemenea, vreau să le mulţumesc colegilor de partid care au decis să mă sprijine pentru un nou mandat de deputat, precum şi pentru înţelepciunea cu care au ales şi ceilalţi candidaţi de pe listele PNL. Am încredere că, prin calitatea echipei propuse, PNL Sălaj poate obţine un nou rezultat pozitiv şi că ne vom menţine pe primul loc în clasamanetul politic al judeţului.

Dar, dincolo de calculele politice, 2020 poate aduce sălăjenilor premisele unei dezvoltări durabile printr-o bună colaborare între administraţiile locale, Consiliul Judeţean, Parlament şi Guvern. Împreună putem demonstra că şi în Sălaj se poate!”, a declarat Lucian Bode, preşedintele PNL Sălaj, potrivit unei postări de vineri pe pagina de Facebook a organizaţiei.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *