Skip to content
Politică

Ministrul Transporturilor, noi precizări despre un subiect major pentru România

Ministrul Transporturilor, Ioan Rus, a făcut joi o declarație potrivit căreia Master Planul pe Tansporturi nu are caracter secret și că a fost discutat la Comisiile de resort din Parlament, fiind prezentat și la televizor. El a justificat întârzierea răspunsului trimis Comisiei Europene prin faptul că Guvernul a suplimentat fondurile cu încă 7 miliarde de euro.

În luna februarie a fost prezentat celor două Comisii de transport de la Cameră și de la Senat, hărțile respective sunt aceleași, nu este modificat un milimetru de șosea, drum expres, drum național sau autostradă.

Au fost prezentate și public la televizor, deci nu avem ce să desecretizăm, e absurdă discuția. Discuțiile directe ale mele cu domnul Nazare, cu domnul domnul Lupu (n.r. — Mihai Lupu, președintele Comisiei de transporturi din Cameră, membru PNL), că am fost și i-am consultat în calitate de lideri ai Opoziției și specialiști, am discutat de nenumărate ori cu ei personal, i-am spus, domnule Nazare, uite, poate că peste două luni o să fii matale ministrul Transporturilor, hai să discutăm să-ți arăt, pentru că ăsta e un document care trebuie să fie valid indiferent cine, ce și cum. De aceea nu am răspuns până acum, mi se pare complet absurd să răspund la poziții care nu au nicio legătură cu realitatea„, a spus Ioan Rus la Comitetului Executiv Național al PSD, de la Palatul Parlamentului, potrivit agerpres.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *