Skip to content
Politică

Ministrul Transporturilor nu exclude o mână criminală în cazul defecțiunilor de la metrou! Cuc: ”Am înțeles că e a treia oara când se defectează. Sper să nu fie ceva intenționat”

Inquam Photos / Octav Ganea

Răzvan Cuc, ministrul Transporturilor, nu exclude ipoteza unei mâini criminale în cazul defecțiunilor repetate de pe Magistrala 2 de metrou, Berceni-Pipera, potrivit B1.

Declarația sa vine în contextul în care, miercuri dimineață, problemele tehnice au creat haos pe una dintre cele mai aglomerate magistrale Metrorex. Timp de aproape jumătate de oră firul din Piața Unirii spre Berceni a fost paralizat.

Bugetul Metrorex prevede sume alocate pentru reparații. Pentru că, după cum știți, primește subvenție de la bugetul de stat. Am vorbit dimineață cu domnul Șodorescu. Este vorba de magistrala 2, un releu de la depoul Berceni. L-am trimis la fața locului să ia măsurile care se impun și să aibă mereu echipa acolo, că am înțeles că e a treia oara când se defectează. Sper să nu fie ceva intenționat”, a spus demnitarul.

Liviu Dragnea, președintele PSD, a adăugat și el că „e cam ciudată coincidența”. Întrebat de reporter dacă se gândește că ar putea fi ceva intenționat, ministrul Cuc a precizat că nu exclude acest scenariu.

Da, am luat în calcul și asta penru că de trei zile același releu se blochează și se strică”, a spus ministrul Transporturilor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *