Skip to content
Politică

Ministrul Transporturilor, optimist privind noile licitații

analize-financiare.ro

Ministrul Transporturilor, Sorin Bușe, a afirmat, marți, că până la sfârșitul lunii noiembrie vor fi lansate licitații foarte mari, iar în paralel va avea loc o accelerare a proiectelor deja începute și remedierea altor lucrări moștenite, cum ar fi DN76.

„Doresc să știe cetățenii că a fost o perioadă în care, să folosesc un termen, ‘am amorsat pompa’ și de acum în următoarele două luni o să vedeți o derulare foarte rapidă a licitațiilor proiectelor demarate. De asemenea, o accelerare a proiectelor deja începute, remedierea altor lucrări pe care le-am moștenit, precum DN 76 (Deva — Oradea — n.r.), unde este o situație care doresc să nu se mai repete niciodată — și noi încercăm să împingem pe front larg totul și încercăm să accelerăm acest proces, încercăm să recuperăm tot timpul care s-a pierdut”, a spus Bușe, la „De vorbă cu ministrul tău”.

Șeful de la Transporturi a explicat că, în momentul venirii sale în minister, foarte multe proiecte erau blocate, pe șantiere nu se lucra, constructorii erau demobilizați și nu existau proiecte în pregătire pentru a fi lansate, scrie agerpres.ro.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *