Ministrul Transporturilor, pe Autostrada A0 Sud: Lotul doi este aproape finalizat, suntem la 95% progres

Sursa foto: Facebook
Sursa foto: Facebook

Ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu, a declarat miercuri, după vizita la lucrările pe Autostrada A0 Sud, că lotul 2 este aproape finalizat, sunt la 95% progres şi are toate asigurările din partea constructorului, ca pe lotul 3, partea care se duce până la DN4, la drumul spre Călăraşi, să se termine tot în acest an.

Ministrul Transporturilor a declarat că împreună cu şeful CNAIR şi preşedintele CJ Ilfov, a vrut să vadă cum stau pe loturile 2 şi 3 ale obiectivului de investiţii Autostrada A0 Sud.

”Lotul doi este aproape finalizat, suntem la 95% progres, poate chiar mai bine. În schimb, mi-aş dori şi am toate asigurările din partea constructorului, ca pe lotul 3, partea care se duce până la DN4, la drumul spre Călăraşi, să se termine tot în acest an pentru a face o legătură de aici la DN4 şi să folosească inclusiv 7 kilometri în plus din lotul 3. Există şanse ca şi acei 7 kilometri din Lotul 3 să poată fi daţi în circulaţie anul acesta”, a spus ministrul.

El a precizat că şi-au propus ca undeva la jumătatea anului viitor, adică la sfârşit de iunie, lotul doi şi trei să fie finalizate.

Citește mai mult AICI

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: