Când va atinge România borna de 1.000 de kilometri de autostradă și drum expres. Ce spune Grindeanu

Sibiu-Pitești
Sursă Foto: CNAIR

Ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu, a declarat că pe autostrada Piteşti-Sibiu se lucrează bine şi că sectorul Piteşti-Curtea de Argeş se va deschide circulaţiei mai repede decât era estimat. Grindeanu a adăugat că în luna septembrie se va da în circulaţie un lot din Autostrada Transilvania, iar cu acel lot se va atinge borna de 1.000 de kilometri de drum expres şi autostradă în România.

Sorin Grindeanu a declarat, marţi, la Timişoara, că pe autostrada Piteşti-Sibiu se lucrează ”surprinzător de bine”, informează news.ro.

”Am văzut şi alte şantiere, şi anume parte din Piteşti-Sibiu, lucrează surprinzător de bine, au ajuns undeva la 50 la sută. Acolo termenul este 2025, probabil că vor termina Piteşti-Curtea de Argeş mai repede, la sfârşitul anului viitor”, a subliniat Sorin Grindeanu.

Ministrul Transporturilor este mulţumit şi de stadiul lucrărilor pe lotul Nuşfalău – Suplacu de Barcău de pe Autostrada Transilvania.

”În septembrie se va da în circulaţie un lot de pe Autostrada Transilvania, de la Nuşfalău la Suplacu de Barcău. Cu acei kilometri o să ajungem şi noi la acea mie de kilometri de drum expres şi autostradă. Puţin faţă de cât ar trebui să avem, dar se atinge acea bornă”, a spus Grindeanu.

Autor

  • Adrian Pavel

    Adrian Pavel, redactor PS News. Cu o experienţă de peste 10 ani în presă, Adrian Pavel se descrie ca fiind un împătimit al noutăţilor, practic dependent de ştiri. Încearcă de fiecare dată să fie la curent cu tot ceea ce se întâmplă în ţară şi în străinătate şi să ofere cele mai calde informaţii cititorilor. Este adeptul zicalei „Nimeni nu e sărac cu duhul, e doar mai puţin informat”.

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: