Ministrul Transporturilor Sorin Grindeanu anunţă că au fost depuse cinci oferte

Ministrul Transporturilor şi Infrastructurii Sorin Grindeanu a anunţat că au fost depuse cinci oferte, miercuri, pentru proiectarea şi executarea lucrărilor de construire a Variantei Ocolitoare Timişoara Vest, cu o lungime de aproximativ 13,90 de kilometri. El a adăugat că ofertele au fost depuse de către constructori şi Asocieri din România, Ucraina, Turcia şi Spania, iar valoarea lucrărilor este de peste 1,69 miliarde lei, fără TVA şi este finanţată din fonduri europene nerambursabile.

„Încă un pas important pentru construcţia Variantei Ocolitoare Timişoara Vest! Astăzi, la termenul limită stabilit, au fost depuse cinci oferte pentru proiectarea şi execuţia lucrărilor de construcţie ale VO Timişoara Vest în lungime de aproximativ 13,90 km. Ofertele au fost depuse de către constructori şi Asocieri din România, Ucraina, Turcia şi Spania. Valoarea lucrărilor de proiectare şi construcţie a Variantei Ocolitoare Timişoara Vest, finaţate din Fonduri Europene Nerambursabile este de peste 1,69 miliarde lei fără TVA. După semnarea contractului, antreprenorul va avea la dispoziţie 30 de luni (6 luni proiectare şi 24 de luni execuţie) pentru finalizarea lucrărilor”, a scris Sorin Grindeanu, miercuri pe Facebook.

El a mai spus că Varianta Ocolitoare Timişoara Vest „face parte din reţeaua TEN-T Centrală, va realiza conexiunea rutieră între DN CenturaTimişoara şi Varianta Ocolitoare Timişoara Sud (în execuţie) şi va sprijini inclusiv dezvoltarea economică regională”.

Citeste mai mult AICI

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: