Skip to content
Călărași Știri locale

Ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu, merge la Călăraşi. El va vizita şantierul de la pasajul Drajna

facebook sorin grindeanu

Ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu, se află marţi, în vizită, la Călăraşi. Oficialul va avea o întâlnire cu cei 55 de primari din judeţ şi va efectua o vizită la pasajul Drajna şi drumul Siderca.

La sfârşitul anului trecut, autorităţile au anunţat că, în scurt timp, va fi emis ordinul pentru începerea lucrărilor la pasajul Drajna.  Investiţia în valoare de 133 milioane de lei, finanţată din fonduri europene, are ca dată de finalizare sfârşitul anului 2022.

Durata de execuţie a lucrărilor este de 18 luni, proiectul tehnic este elaborat, organizarea de şantier este încheiată, astfel că, funcţie de condiţiile meteorologice, lucrările vor începe în foarte scurt timp! Spor la treabă constructorului!  De la bun început au susţinut ideea acestui proiect, iar în anul 2019 a fost aprobat finanţarea lui. Proiectul a trecut prin toate etapele, ajungând în prezent la eliberarea autorizaţiei de construire, ultimul pas înainte de începerea efectivă a lucrărilor”, a anunţat Ciprian Pandea, senator de Călăraşi.

Construcţia supraterană va avea o lungime de 2,7 km, iar pasajul propriu-zis se va întinde pe aproximativ 300 de metri, informează adevarul.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *