Skip to content
Politică

Ministrul Violeta Alexandru intră în lupta electorală din septembrie. Ce poziție vizează

Unul dintre miniștrii lui Ludovic Orban se pregătește să intre în lupta alegerilor locale. Surse politice au dezvăluit pentru PS News că Violeta Alexandru, actualul ministru al Muncii și președinte le PNL București, va conduce lista de consilieri generali ai PNL la Primăria Capitalei.

Ministrul nu va fi nevoit sa demisioneze din funcție după alegerile din septembrie, lucru pe care nici nu intenționează să-l facă, potrivit sursei citate.

" "

PNL încă speră la o alianță cu USR

Ludovic Orban a declarat, joi, la emisiunea Dosar de Politician, că și-ar dori ca PNL să ajungă la o înțelegere cu alianța USR PLUS pentru a-și stabili candidați unici pentru primăriile din București.

Premierul a declarat că așa cum liberalii ”au făcut un sacrificiu” și l-au sprijinit pe Nicușor Dan, la fel și alianța ar trebui să cadă la o înțelegere cu PNL pentru primăriile de sector.

„Sigur că aş prefera să ajungem la o înţelegere. Aşa cum noi am făcut un sacrificiu şi l-am sprijinit pe Nicuşor Dan, noi ne-am dori să mergem pe o formulă comună şi la sectoare, şi la consiliile locale. Dacă alţii nu vor fi de acord, va trebui să intrăm în competiţie, dar într-o competiţie în care nu avem decât un singur adversar – PSD, iar obiectivul nostru este să scoatem complet PSD-ul din Bucureşti”, a declarat Orban la B1 TV.

 

 

 

" "

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *