Skip to content
Politică

Minunile nu țin mult. Începutul Autostrăzii Moldovei deja abandonat, după ce Cuc o anunța cu fast

Pentru PSD minunile ţin maxim 24 de ore!  Construcţia variantei ocolitoare a oraşului Bacău, inaugurată iar cu surle şi trâmbiţe, chiar de ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc, bate pasul pe loc, potrivit B1TV.

Vestea vine în contextul în care, fix pe 15 martie, atunci când s-a desfășurat protestul „15 minute” pentru lipsa autostrăzilor din Moldova și din România în general, ministrul Cuc se prezenta alături de Narcis Neaga, directorul Companiei Naționale de Administrare a Infrastructurii Rutiere, pe șantierul viitoare centuri a orașului Bacău.

Totuși, mai mulţi români au postat în mediul online fotografii de pe şantierul unde acum bate vântul.  În replică, oficialii Companiei Naționale de Administrare a Infrastructurii Rutiere susţin şi ei că pe şantier sunt deja 100 de maşini şi că s-a muncit inclusiv seara trecută.

Firma care are în grijă șantierul din jurul Bacăului lucrează trei săptămâni zi și noapte, iar o săptămână își  lasă oamenii liberi, mai spun oficialii CNAIR. De asemenea, constuctorul ar fi scurtat perioada de proiectare de la șase la trei luni, după care s-ar fi apucat de lucru și ar fi reușit să finalizeze deja 10% din plan, potrivit aceleiasi surse.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *