Skip to content
Politică

Mircea Badea confirmă prezența Elenei Udrea la Paris alături de șefa DIICOT

Mircea Badea a comentat, în emisiunea „Esenţial”, realizată de Alina Petrescu, la Antena 3, pozele cu prezidenţiabila Elena Udrea, la Paris, alături de procurorul şef al DIICOT, Alina Bica. Badea a povestit că a avut norocul chiar să se întâlnească cu Elena Udrea.

„Eu am fost exact atunci la Paris, la un eveniment sportiv. Şi când ne-am întors, într-un magazin de parfumuri din aeroport mă uit lângă mine şi nu îmi vine să cred. Era doamna Udrea îmbrăcată în alb. Era cu încă o doamnă. Bănuiesc că era doamna Alina Bica, procurorul-şef al DIICOT. Am plecat din magazinul respectiv. Şi apoi, în avion, eu la clasa economic, doamna Udrea la clasa Business, îmbrăcată tot în alb. Fotografiile difuzate sunt foarte clare, nu există urmă de dubii. Doamna Udrea a fost la Paris cu „justiţia independentă”.

Badea a adăugat că o serie de clarificări din partea Alinăi Bica ar fi foarte bune.

„Cred că doamna Bica ar trebui să facă nişte clarificări publice, să spună cam care era şi care este relaţia dintre dânsa, DIICOT şi un om politic. Mi se pare de bun simţ, legitim, firesc pentru un stat de drept”, a declarat Mircea Badea, citat de jurnaliștii Antena3.ro

De asemenea, realizatorul emisiunii „În Gura Presei” a explicat că justiţia dovedeşte, încă o dată, că justiţia din România are preferinţe.

„Este o nouă dovadă irefutabilă că justiţia în România are preferinţe. În mod evident. În momentul în care te duci la Paris şi te plimbi pe stradă cu un anumit cetăţean ai o preferinţă, o relaţie de cordialitate, una este să te plimbi prin mall pe la Băneasa şi alta e să te plimbi pe la Paris. Şi mai vezi tot felul de lucruri prin România şi te întrebi „Unde e justiţia, unde e justiţia independentă?” Ei bine, e la shopping la Paris.”

2 comentarii la “Mircea Badea confirmă prezența Elenei Udrea la Paris alături de șefa DIICOT

  1. Cum se numeste evenimentul sportiv in luna februarie Mirciulică ?

    Nu cumva erai la cerşit ?

    Ciudată chestie că nu ai spus nimic până acum …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *