Skip to content
Politică

Mircea Badea îl aplaudă pe Ponta: În sfârșit a fost deștept

Mircea Badea a reacționat pe blogul său personal după ce premierul Victor Ponta s-a prezentat, luni la sediul DNA, și l-a felicitat pe premier pentru faptul că a refuzat să facă declarații în fața procurorilor.

Realizatorul de la Antena 3 și-a intitulat postarea de pe blog ”În sfârșit, Ponta a fost deștept” și scrie că premierul a luat cea mai bună decizie nerăspunzând întrebărilor puse de procurori. ”Si a refuzat sa dea declaratii procurorilor. Este un drept! Ca martor esti obligat sa dai declaratii. Ca urmarit penal e dreptul tau sa taci.

Am mai spus-o de o mie de ori: aceasta este calea INTELIGENTA. Prostalaii si pampalaii se vor duce ca oile la taiere pentru ca vor “sa-i convinga pe procurori de nevinovatia lor”. E gresit!! Mereu procurorii vor profita de afirmatiile inculpatului, le vor trunchia, le vor interpreta tendentios, vor face toate ticalosiile de care sunt capabili folosind materialul clientului.

Noima refuzului de a declara este urmatoarea: procurorule, esti profesionist, ai dovezi, trimite-ma in judecata! Eu nu te voi ajuta cu nimic”, a scris Badea.

Postarea realizatorului de la Antena 3 vine după ce Victor Ponta a ajuns, luni, în jurul orei 11.00 la sediul DNA, unde a stat doar o jumîtate de oră, refuzând să dea declarații.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *