Skip to content
Politică

Mircea Badea și-a ieșit din fire. REVOLTĂ împotriva primarului Capitalei

toptabu.ro

Realizatorul TV Mircea Badea a reacționat după ce Gabriela Firea a anunțat că Primăria Capitalei, împreună cu Centrul pentru Tineret al Municipiului București, organizează gratuit tabere la mare (vara) și la munte (iarna) pentru studenții care învață în Capitală.

„Dam pomana unor oameni in toata firea, pentru ca asa vor alesii nostri. Foarte bine. De aia i-am ales. Ca sa distribuie impozitele noastre cum cred de cuviinta. Dupa parerea mea, au decis prost. Chiar foarte prost. Sunt o gramada de oameni si de zone unde banii sunt vitali si nu ma mai apuc sa enumar acum pentru ca sunt evidente. Dar noi ne permitem sa cadorisim cu calatorii si vacante „publicul comercial”. Este absolut revoltator si inadmisibil. „Publicul comercial” sa faca bine si sa se duca la munca. Sunt satul de capuse agresive si nesimtite.

Urmeaza un articol despre „artisitii”, ca sunt cantaciosi sau actorasi, care traiesc ca smecherii aproape in exclusivitate pe banii primariilor”, a scris Mircea Badea pe blog.

Gabriela Firea a anuntat, in timpul unei intrevederi cu o delegatie de studenti, ca Primaria Capitalei, impreuna cu Centrul pentru Tineret al Municipiului Bucuresti, organizeaza gratuit tabere la mare (vara) si la munte (iarna) pentru studentii care invata in Capitala.

“Prin Centrul de tineret se organizeaza vara tabere la mare si iarna la munte pentru studentii din Bucuresti, fara discriminare, deci puteti aplica sa intrati pe site sa va inscrieti. Chiar va rog sa facilitati legatura cu cordonatorii studentilor, pentru ca nu facem discriminare, nu sunt criterii politice sau de nota.

Am spus ca oferim studentilor din Bucuresti sau care invata in Bucuresti, dar nu sunt din Bucuresti si care doresc sa participe la o tabara organizata si de Primaria Generala prin Centrul pentru Tineret. Stim ca nu toti studentii isi permit sa mearga la mare din surse proprii sau, daca isi permit, vor sa mearga sa intalneasca si alti colegi”, le-a spus Firea studentilor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *