Skip to content
Politică

Mircea Badea șterge pe jos cu Orban, „aplaudacul DNA”: Ar fi trebuit să facă pușcărie!

antenaplay.ro

Mircea Badea șterge pe jos cu fostul deputat PNL Ludovic Orban după ce a apărut motivarea sentinței prin care un complet de trei judecători de la ICCJ l-a achitat în primă instanță.

Redacția PSnews.ro v-a prezentat deja subiectul pe larg încă de luni, arătând cum Orban nu are motive să stea prea liniștit, având în vedere că unul dintre cei trei judecători de la fond a vrut să îl condamne la un an de închisoare cu suspendare.

DETALII AICI: Pistol la tâmpla PNL: al treilea judecător NU crede în lacrimile lui Orban EXCLUSIV

În ediția de luni seară a emisiunii „În gura presei” de la Antena 3, Mircea Badea a declarat că Ludovic Orban („aplaudacul DNA”, așa cum fusese acesta calificat de către Luju.ro într-un articol din aceeași zi) „a fost abuzat de DNA și i-a plăcut”.

Înainte să spună că se bucură de necazul lui Orban cu DNA (având în vedere că politicianul era unul dintre susținătorii acțiunilor în forță ale Direcției Naționale Anticorupție – PNL-istul mergând chiar până acolo încât să le dorească primarilor PSD-iști să îi ia „doamna cu cătușele”), Mircea Badea a citit pe post acel SMS (citat în motivarea judecătorească), prin care omul de afaceri Tiberiu Urdăreanu îi spunea parlamentarului liberal: „Ești un labagiu”.

„Posibil ca acesta să fie singurul element de veritate din tot dosarul”, a comentat sarcastic Badea.

În ultima parte a declarației despre Ludovic Orban, Mircea Badea l-a catalogat drept „un personaj caricatural”, opinând că ar fi trebuit ca Orban „să facă pușcărie” (cel mai probabil, Badea s-a referit la arestul preventiv).

„O spun și îmi asum (asta e – păcatul meu): eu am ajuns genul de om care se bucură de răul altuia. De răul altuia care merită, în opinia mea. Orban merită să mă bucur de răul lui. N-a făcut pușcărie, din păcate. Ar fi trebuit să și facă. Așa, abuziv, ar fi trebuit să facă, să vadă cum e – ca, atunci când mai pupă-n fund DNA-ul, să știe cum e să pupi în fund și după ce ai stat un pic după gratii, măcar câteva zile: 3, 4, 5 – așa, un pic, de gust; așa: ia mai pupă tu în fund DNA-ul, măi, Orban!

Din punctul meu de vedere, personajul Ludovic Orban este un personaj absolut detestabil. Detestabil! Slugărnicia sa față de un sistem abuziv, care și pe el l-a martelat și, cu toate astea, el îl pupă în continuare în fund… Este absolut scârbos, din punctul meu de vedere. Este un personaj indigest acest Ludovic Orban”, a mai zis Badea.

1 comentariu la “Mircea Badea șterge pe jos cu Orban, „aplaudacul DNA”: Ar fi trebuit să facă pușcărie!

  1. Vezi Mircea,poate nu e tocmai sănătos să dorești,în orice raționament,raul cuiva.Faptul că îți dau dreptate însă ,ascunde o mare tragedie pe care o trăim și generația ta o să o sesizeze și îndure încă mulți ani. Evoluția mentalului colectiv (lemnos limbaj),a atitudinii sociale a unei majorități este in transforme mult prea lentă în raport cu dorința lucidă a minorității informate și angajate social.Orban este ,după cum bine intuiești, un fariseu nevinovat în sinele său inconștient . E expresia personalității tranzitorii, nelămurite, abulice,împinsă de nimeni să împace trecutul cu „nici eu nu știu !”.Misiune imposibilă! Sigur o să întrebi și veți întreba de ce e nevoie de farisei ?! Nu știu și mă lasă rece considerații filozofice cu trimitere la Solomon și la exemple biblice sau materiast-dialectice.Ei,fariseii există așa cum există și se manifestă filantropii,eroii sau criminalii.Acum însă,după 1/4 de secol de la intrarea în tranziția spre democrație mă întreb spre ce ? Social democrația este pe val(nimic rău) , centrul și centrul dreapta iese la atac cu farisei,adoctrinari, mânjibili și manipulabili ,figuri triste și estompate. În situația asta nu este firesc să derapeze social-democrația și să își consolideze pe termen lung bazinul de electori cu măsuri îndoielnice și la limita abuzului ! În același timp sistemul, bine clădit in sfertul de secol,nu este normal să uzeze de toate resursele ca să păstreze un oarecare control cu mijloace total antidemocratice ? La situația halucinantă contribuie evident cele mai perverse elemente din politică și lasă impresia unei dispute principiale. În realitate, electoratul devine nu o masă de manevră ci o turmă imbecilă care își votează și își confirmă prin vot infirmitatea rațiunii colective. Se pare că avea dreptate Cioran : româinii au obsesiv nevoia schimbării perpetue (~)! Cu o asemenea obsesie stabilitatea socială este o himeră . Nici măcar „la pușcărie!” nu salvează labilitatea și nedeterminarea in care se zbate politicianul român !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *