Skip to content
Politică

Mircea Badea, tunete și fulgere la adresa protestatarilor. Realizatorul TV vrea o contra-Revoluție

Într-un mesaj postat pe blogul său personal, realizatorul TV Mircea Badea a adus mai multe critici reprezentanților societății civile, mulți fiind parte a unor ONG-uri și fundații.

Badea a acuzat aceste ONG-uri că nu sunt antisistem întrucât primesc bani de la stat. Astfel, realizatorul emisiunii „În gura presei” are mai multe solicitări expuse în 4 puncte care vorbesc despre cum ar trebui să se facă „înnoirea” clasei politice din țară, solicitată de români prin protestele de ultimele zile. Totodată, Badea a izbucnit în stilul său caracteristic

„CEI CARE GANDIM LA FEL, E MOMENTUL SA NE FACEM AUZITI!

1. Daca esti ONG care primesti finantari de la stat, cum naiba esti antisistem?!?! Daca ai luat bani de la stat sub forma de finanatare, ajutor etc., n-ai niciun drept sa ridici ciocul impotriva sistemului. Mai mult, daca nu ai platit taxe la sat, lasa ciocul joooos, jos de tot. Cu ce drept, dobitocule, esti nemultumit si exigent cu sistemul sanitar?!?!?

2. Daca trebuie sa plece toata clasa politica, atunci sa se fac alegeri anticipate. Dar si prezidentiale. Nu doar parlamentare. Daca e sa plece toti, atunci sa plece toti!

3. Daca vrei sa profiti de moartea unor oameni ca sa te cateri pe pozitii relevante in societate si ca sa-ti rezolvi agenda personala, esti ultimul rahat.

4. Daca nu ai ajutat cu absolut nimic victimele si familiile lor dar injuri oribil pe cei care au facut-o, esti un nenorocit si o japita si meriti sa te ia mama dracului.”, a scris Badea pe blogul personal.

5 comentarii la “Mircea Badea, tunete și fulgere la adresa protestatarilor. Realizatorul TV vrea o contra-Revoluție

  1. Da, adevarul e ca Antena 3 e de rahat ca:
    1.) A organizat un eveniment la care a strans 1 milion de euro pt arsi si comisia de impartire a banilor e formata din doctori.
    2.) A mai pus din buzunarul ei (sau al lui Voiculescu), 10.000 de lei pt fiecare decedat.
    3.) Badea a mai pus inca 5000 de lei jos.
    Voi cu ce ati ajutat??? Cei care ii injura sper sa aiba nevoie de ei vreo data

  2. După părerea mea, are dreptate. Și bineînțeles că titlul „articolului” e ales să dezinformeze. El s-a referit la ONG-uri, nu la marea majoritate a protestatarilor. Nărav de ziarist dornic să se afirme, ca să aibă vizualizări. Patetic!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *