Skip to content
Politică

Mircea Băsescu, primul interviu din arestul la domiciliu. Cum arată o zi din viața acestuia și ce spune despre Traian Băsescu

Fratele fostului Președinte Traian Băsescu, Mircea Băsescu, a declarat pentru România Tv, că nu a participat la botezul copilul Elenei Băsescu, pentru că se află în arest în domiciliu.

Totodată, Mircea Băsescu a spus că vorbeşte des la telefon cu fratele său (n.r.: Traian Băsescu) şi nu se simte abandonat de acesta. 

Mircea Băsescu a mărturisit că vorbeşte des cu Traian Băsescu. „V-am spus că vorbesc destul de des. Întotdeauna am avut ce să vorbesc cu fratele meu”, a precizat Mircea Băsescu.

Mircea Băsescu şi soţia acestuia, nu au fost prezenti, în weekend, la botezul lui Traian Băsescu junior, băieţelul Elenei Băsescu.

Mircea Basescu spune că este în arest la domiciliu şi nu este vorba de nicio ruptură între el şi fratele său, fostul preşedinte Traian Băsescu.

„Fratele meu şi nepoata mea sunt doi cetăţeni care cunosc legile tării, ei ştiu că o persoană aflată în arest la domiciliu nu poate merge la botezuri, la nunţi, la cumetrii”, a spus Mircea Băsescu, pentru sursa citată mai sus.

Mircea Băsescu spune că nu a făcut o solicitare pentru a i se permite să meargă la botez.

„Nu cred că pentru un botez s-ar fi aprobat aşa ceva”, a precizat Băsescu.

Întrebat dacă soţia sa ar fi vrut să meargă la botez, Mircea Băsescu a răspuns: „Doamnă, soţia mea merge cu mine. La mine în familie mergem împreună la nunţi, botezuri şi alte chestii din astea”.

„Bineînţeles că aş fi vrut să fiu la botez. V-aş ruga să transmiteţi toate cele bune la toţi trei nepoţeii. Le urez să crească mari, să fie sănătoşi, ce pot să le doresc unor copilaşi”, a adăugat fratele fostului președinte Băsescu, Mircea Băsescu.

Referitor la arestul la domiciliu, Mircea Băsescu a transmis că îl vizitează familia și prietenii, că nu e așa grozav însă că e altceva decât în arest.

„Mă vizitează familia, mă vizitează prietenii. Nu e chiar aşa de grozav, dar oricum e altceva decât în arest”, a povestit fratele fostului preşedinte.

Cum decurge o zi în arest la domiciliu? Mircea Băsescu: „Mă trezesc pe la 6 şi jumătate , mănânc, cobor în camera mea, dau drumul la televizor, la calculator, mai citesc din documentele de la proces, mai vin oameni de la firmă, deci nu mă plictisesc, să ştiţi.”

sursa: româniatv.net

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *