Skip to content
Politică

Mircea Băsescu şi Marian Căpăţână rămân în arest

Mircea Băsescu şi Marian Căpăţînă rămân în arest preventiv, au decis, joi, magistraţii Curţii de Apel Constanţa, care au menţinut astfel hotărârea Tribunalului Constanţa, informează Mediafax.

Magistraţii Tribunalului Constanţa au constatat, luni, legalitatea şi temeinicia măsurii arestării preventive faţă de Mircea Băsescu şi Marian Căpăţînă, trimişi în judecată în dosarul privind mita primită de la familia lui Bercea Mondial, şi au respins ca nefondată solicitarea avocaţilor de înlocuire a acesteia cu măsura preventivă a arestului la domiciliu.

Decizia luată luni de Tribunalul Constanţa nu a fost definitivă şi a fost contestată de apărătorii celor doi la Curtea de Apel Constanţa.

Cauza s-a judecat miercuri, iar instanţa a rămas în pronunţare pentru joi, când judecătorii au respins contestaţiile depuse de cei doi.Decizia de joi a magistraţilor Curţii de Apel este definitivă.

Mircea Băsescu şi Marian Căpăţână au fost arestaţi preventiv în 20 iunie, după ce familia lui Bercea Mondial a făcut publice înregistrări făcute pe ascuns de fiul acestuia, ce ar proba traficul de influenţă de care este acuzat fratele şefului statului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *