Skip to content
Politică

Mircea Diaconu, sătul de procesele cu ANI

Mircea Diaconu a declarat într-o emisiune la Antena 3 că problemele sale din justiţie continuă, chiar dacă a fost validat ca europarlamentar și a câștigat procesele cu ANI.

„Vineri am avut proces, stăteam ca de obicei în spatele avocatei mele şi priveam. Parcă nu se întâmplase nimic. Era aceeaşi avocată, aceeaşi consilieră de la ANI, Curtea de Apel, aceeaşi cauză, aceeaşi problemă, ca înainte de alegeri. Au fost 9 procese atunci, cu aceleaşi probleme. Şi toate cu decizii definitive, respectate. Şi acum o iau iar de la capăt. Cineva vrea să o iau de la capăt încontinuu”, a spus Mircea Diaconu.

Eurodeputatul român a adăugat că, în cazul său, consideră că se face un abuz de justiție și că din cauza proceselor a absentat la un vot important din Parlamentul European.

„Îmi pare foarte rău că nu am putut să fiu prezent în PE pentru un vot destul de important. Şi de ce nu am putut să fiu? Pentru că a trebuit să fiu prezent aici, pentru judecată. Cineva face abuz de justiţie. Dreptul la justiţie este liber, oricine poate face plângere. Peste o săptămână o să fie verdict. A fost un singur termen. Se va termina. Bucuroşi le-om duce toate, de e pace, de-i război”, a declarat Diaconu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *