Skip to content
Politică

Mircea Diaconu, verdict dur pentru această campanie electorală

Europarlamentarul Mircea Diaconu a vorbit sâmbătă seară la Antena3 despre această campanie electorală, catalogând-o ca fiind una inexistentă.

”NU a fost campanie electorală. Subiectul nu a fost discutat. Trebuie să discutăm pe viitor de tot ce nu am discutat acum. S-a bruiat. Am văzut că, în ultimele săptămâni, există o specie nouă, care este aiuritoare: comunist de dreapta. Am văzut mulți comuniști de dreapta”, a precizat europarlamentarul Mircea Diaconu.

Vineri, Mircea Diaconu, fost membru al Partidului Național Liberal, a anunțat că nu îl susține pe candidatul ACL, Klaus Iohannis.

“Sunt la volan, în drum spre țară. Aud că în vâltoarea campaniei electorale unii s-ar fi apucat să distribuie fluturași sau scrisorele, cum că l-aș sprijini pe domnul Johannis. În nici un caz ! Nu pot jigni inteligența oamenilor spunându-le pe cine să voteze. Cât despre mine, voi merge cu siguranță să votez. Am un singur vot, al meu și o să fac cu el ce vreau eu, așa cum sper că veți face și voi”, a scris Mircea Diaconu vineri pe Facebook.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *