Skip to content
Politică

Mircea Diaconu, victorios în ultima bătălie cu Horia Georgescu. De ce este trist europarlamentarul

Europarlamentarul Mircea Diaconu a câştigat utima bătălie cu Horia Georgescu, fostul şef al ANI. ÎCCJ i-a dat câştig de cauză lui Mircea Diaconu, după ce Georgescu contestase dreptul acestuia de a deţine mandatul de europarlamentar.

„Sunt uşurat şi trist. Sunt trist că am pierdut cinci ani din viaţă. Nu sunt supărat, mă liniştesc şi zilele următoare iau o hotărâre, în sensul de a încerca să văd dacă acest abuz are cumva şi chip şi nume. Sau a fost doar un efort al instituţiilor statului român…” a spus Mircea Diaconu la emisiunea „Subiectiv”de la postul Antena 3.

1 comentariu la “Mircea Diaconu, victorios în ultima bătălie cu Horia Georgescu. De ce este trist europarlamentarul

  1. Si pentru imaginea afectata, si pentru un mandat de parlamentar pierdut, si pentru nervii distrusi si timpul consumat, chiar nu va raspunde nimeni ??? Nu domnilor, asta nu poate ramane asa ! Fie si pentru ca daca va ramane asa, nedreptatile si abuzurile vor continua cu si mai mare putere. Inteleg ca banditul ala de Georgescu e putin legat, dar atentie, inca nu este condamnat ! Plus ca nu avea cum sa arunce singur toate aceste mizerii asupra unui om nevinovat. Ii vreau demascati pe toti autorii abuzului si trimisi acolo unde le este locul ! Acum intelegeti cum sta treaba cu implicarea politica a ANI, DNA, DIICOT, SRI si toate astea ?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *