Skip to content
Politică

Mircea Geoană aduce un argument imbatabil împotriva deciziei Senatului în cazul Şova: „Există o tabără transpartinică…”

Prezent duminică la o emisiune la TVR, senatorul Mircea Geoană a discutat despre problemele politice la zi. Acesta a vorbit şi despre cazul Şova, explicând că situaţia este una fără precedent, întrucât Senatul a mai aprobat în trecut o solicitare a justiţiei în cazul altui parlamentar, dar cu majoritate simplă. Este vorba de solicitarea procurorilor in cazul senatorului si fostului ministru al Educatiei Ecaterina Andronescu.

„Este o situatie fara precedent. La o speta identica conducerea Senatului a ales, la solutii identice, formule diferite. La doamna Andronescu se voteaza cu majoritate simpla, a fost accepatata soliciatarea DNA.
Diferenta este intre relatia dintre Şova si Ponta si Andronescu si Ponta.
Exista o zona intre o tabara transpartinica care incearca sa protejeze vechiul sistem politic si o tabara noua
care vrea sa faca un alt fel de politica.

Asistam la un vid de putere, politicul devine tot mai putin operational. Parlamentul nu are caderea sa se uite pe fond la cererile DNA. De ce intr-o speta dau drumul si aproba si in alta speta identica nu dau drumul?”, a mai declarat Mircea Geoana.

 

2 comentarii la “Mircea Geoană aduce un argument imbatabil împotriva deciziei Senatului în cazul Şova: „Există o tabără transpartinică…”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *