Skip to content
Internațional

Mircea Geoană: Aştept să lucrăm împreună cu nouă administraţie de la Washington

Facebook
" "

Secretarul general adjunct al NATO, Mircea Geoană, a salutat discursul susținut de președintele american, Joe Biden, după ce a depus jurământul de învestitură, un discurs ”demn de prima democraţie a lumii”, și a transmis că așteaptă ca NATO să lucreze cu noua administrație de la Washington pentru ”reconfirmarea, întărirea şi aprofundarea relaţiei transatlantice”.

Într-un mesaj publicat miercuri seară pe Facebook, oficialul NATO subliniază că o Americă unită ”şi implicată în NATO, Europa şi în lume” este o garanţie pentru pacea și securitatea tuturor.

" "
" "

„Joe Biden devine al 46-lea preşedinte al Statelor Unite, după o ceremonie de învestitură şi un discurs demne de prima democraţie a lumii. O Americă unită în interior şi implicată în NATO, Europa şi în lume reprezintă o garanţie pentru pacea, democraţia, securitatea şi prosperitatea noastre comune. Aştept cu plăcere să lucrăm împreună cu nouă administraţie pentru reconfirmarea, întărirea şi aprofundarea relaţiei transatlantice„, a scris Mircea Geoană pe Facebook.

" "

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *